Privacy policy

Privacybeleid www.weauw.com als onderdeel van S&E Commerce

Versie 1.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10/07/2019.

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee de gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Weauw respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Voor Weauw is de bescherming van je persoonsgegevens erg belangrijk. Dit gebeurt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Weauw zal je persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, behalve als zij daartoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak. Wij gebruiken je persoonsgegevens ook om je te informeren over overige producten van Weauw waarin je geïnteresseerd kunt zijn. Je kunt ervoor kiezen niet meer door Weauw voor marketingdoeleinden te worden benaderd. Je kunt je hiervoor wenden tot onze klantenservice.

Je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van je hebben in te zien en ons te verzoeken eventuele fouten te verbeteren. Voor inzage of correctie van je persoonsgegevens, kan je je wenden tot onze klantenservice.

 

Aanpassen privacyreglement

Wij behouden ons het recht voor dit privacyreglement aan te passen. Wijzigingen zullen altijd op deze website worden gepubliceerd. Raadpleeg deze pagina dan ook regelmatig.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van weauw. Je dient je ervan bewust te zijn dat weauw niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer je je aanmeldt voor een van onze producten of diensten vragen wij je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van weauw of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we de berichten bewaren voor kwaliteit doeleinden. Wij vragen naar persoonlijke gegevens indien van belang zijn voor de desbetreffende situatie zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van weauw of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze cookies zijn geanonimiseerd.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van weauw of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je je gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Deze website maakt gebruik van de volgende cookies:

Functionele cookies

Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van een website.

 

Tracking cookies

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, plaatst deze website “tracking cookies” op je computer. Hierdoor kunnen wij je herkennen en informatie over je eerdere bezoek terughalen. Het profiel dat van je wordt aangemaakt, wordt niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke, indien bij ons bekend. Dit profiel wordt alleen gebruikt om de getoonde informatie af te stemmen op je profiel zodat deze voor je zo relevant mogelijk is.

 

Instellingen voor je webbrowser

Je kan op elk moment besluiten het gebruik van cookies te deactiveren. Je kan je webbrowser ook zo instellen dat hij cookies ontdekt op je pc en je vraagt deze te accepteren of niet. Je kunt ervoor kiezen cookies één voor één te accepteren of ze systematisch te weigeren.

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij je uit om de volgende link te raadplegen: 

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Indien je de webbrowser zo instelt, dat hij cookies weigert, kan je van sommigen van onze services geen gebruik maken.

 

Instemming

Indien je de website bezoekt accepteer je het gebruik hiervan.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen heeft over dit privacybeleid, kunt je contact met ons opnemen:

 

Contactgegevens

S&E Commerce

contact@weauw.com

Balthasar van der Polweg 488, Delft, Nederland